UPDATE Accident mortal. Victima a fost spulberată în timp ce traversa strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pieton a fost accidentat mortal în localitatea Ciuperceni din Satu Mare. Accidentul s-a produs în această dimineață. Poliția efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Victima accidentului este o femeie de 50 de ani, din Botiz.  Evenimentul rutier a fost sesizat Poliției la ora 7.49 și a avut loc pe DN 1 C, în afara localității Drăgușeni. În urma cercetărilor, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit că victima accidentului, Victoria C., care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost accidentată de autoturismul condus de Gabor S., de 30 de ani, din Turulung. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă.

Se pare că victima a murit pe loc, în urma impactului violent. Anual, zeci de sătmăreni cad victime în accidente mortale produse pe Drumurile Naționale și județene din Satu Mare. Ciuperceni este, alături de Moftinu Mic, Doba și Păulean, una dintre localitățile cu cele mai multe accidente cu răniți grav și morți din județ.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite