Peugeot furat din Germania, înmatriculat în România cu plăcuțele unui Mercedes furat din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost furat din Germania (foto: Poliția de frontieră)
Autoturismul a fost furat din Germania (foto: Poliția de frontieră)

Doi sătmăreni sunt cercetați de polițiștii de frontieră după ce au pus în circulație un autoturism furat din Germania, pe care au aplicat plăcuțele de înmatriculare ale unei mașini furate din Italia.

Autoturismul, marca Peugeot 105, a fost depistat luni, de polițiștii de frontieră sătmăreni, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. Mașina, evaluată la aproximativ 5000 de euro, a fost oprită în trafic, în jurul orei 20, și era condusă de Adriana Magdalena B., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Satu Mare. Polițiștii de frontieră au constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe mașină îi aparține unui autovehicul marca Mercedes ML, care figura ca fiind furat din Italia, din  noiembrie 2010. Autoturismul Peugeot figurează și el ca fiind furat din Germania, fiind căutat de autoritățile germane din octombrie 2010.

Potrivit unui comunicat remis de Poliția de frontieră, conducătoarea auto a afirmat că mașina îi aparține sătmăreanului Sorin Viorel H., de 37 de ani, care i-a împrumutat-o. Proprietarul mașinii este cercetat pentru tăinuire la furt, iar Adriana Magdalena B. va fi învinuită de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial a Poliției de Frontieră Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite