Satu Mare: Motoare şi tricouri ude în acest weekend la Petreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Motoare şi tricouri ude în acest weekend la Petreşti
Satu Mare: Motoare şi tricouri ude în acest weekend la Petreşti

Sute de împătimiţi ai motoarelor din ţară şi străinătate, şi mii de spectatori sunt aşteptaţi până sâmbătă la a V-a ediţie a Viking Moto Party.  Concertul lui Pataky Attila de la Edda a făcut senzaţie în prima seară la întâlnirea motocicliştilor.


Prima din cele trei zile de Viking Moto Party a adunat circa 1000 de spectatori şi împătimiţi ai motoarelor din întreaga ţară, care, s-au înfruptat cu mititei şi cârnaţi, golind zeci de butoaie de bere. Organizatorii estimează cel puţin 5000 de participanţi. ”Până sâmbătă vom avea în jur de 5000 de oameni, ieri fiind prima zi, au sosit din ţară şi din Ungaria peste 300 de motociclişti şi circa 700 de spectatori. Astăzi sunt aşteptaţi să mai sosească colegi de la alte cluburi din ţară, dar şi câteva sute de pasionaţi de motoare care vin în fiecare an la evenimentul nostru. Camparea este gratuită.”, spune Marius Gherghel, vicepreşedintele Viking Moto Club.
Motocicliştii veniţi de la sute de kilometri distanţă îşi instalau ieri corturile în perimetrul destinat evenimentului. Ionuţ, zis Dexter şi Marius Balu din Caraş Severin, aflaţi într-un tur prin întreaga ţară, sunt pe drum de două săptămâni. „ Am fost în Moldova şi urmează să mai trecem prin Oradea şi Timişoara. Am aflat de eveniment de pe forumul motocicliştilor şi nu puteam lipsi”,  spune Ionuţ. Pentru motocicliştii care vin de la o distanţă mai mare de 500 de kilometri intrarea este gratuită. Unul dintre cei mai vârstnici motociclişti a venit ieri din Ungaria. „Sunt pasionat din anul 1961, am 12 motociclete de colecţie. Suntem mai mulţi de la clubul Links din Ungaria”, spune Hajnal Arpard, zis Kapitan, în vârstă de 61 de ani.
 

Beer-jumping, concursuri pe motoare şi tricouri ude începând de astăzi

Mai multe detalii în ediţia de astăzi a Adevărului de Seară


 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite