Peste 8.000 de sătmăreni vor primi biscuiţi şi lapte praf din fonduri comunitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă pachetele cu biscuiţi şi lapte praf, cei peste 8.000 de sătmărenii, vor mai primi  14 kg făină de grâu, 7 kg făină de mălai, 3 kg de macaroane şi un kg de zahăr.  Aceste pachete se vor distribui în aceeaşi perioadă, 13 septembrie-23 octombrie, pentru toate categoriile sociale.

„Este pentru prima dată când categoriile sociale defavorizate primesc biscuiţi şi lapte praf din ajutoare comunitare. Nu am primit, deocamdată zahărul şi laptele praf, însă până în luna noiembrie avem promisiuni că le vom primi. Primesc aceste ajutoare pensionarii cu pensii mai mici de 400 de lei, şomerii indemnizaţi şi persoanele cu handicap grav “, a declarat Adrian Bălaj, directorul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare. Fiecare persoană va primi aproximativ 27 de kilograme de alimente. Oamenii trebuie să se prezinte la complexul Rachel doar cu buletinul.

Cursă specială Centru-Rachel
La solicitarea SPAS, firma de transport, Transurban, pune la dispoziţia sătmărenilor un autobus care va circula pe ruta centrul oraşului-complex Rachel între orele 9.00-14.00. „Autobusul va porni din centrul oraşului din oră în oră astfel încât celor care vor veni după pachete să le fie mai uşor cu transportul“, a mai spus Adrian Bălaj. 

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite