Peste 500 de sătmăreni primesc ajutor la încălzirea locuinţelor cu lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de azi şi până joi, 25 februarie, sătmărenii care şi-au depus cereri pentru solicitarea ajutorului la încălzirea locuinţelor cu lemne sunt aşteptaţi să îşi ridice banii de la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială între orele 10.00-15.00, de pe strada Ilişeşti, numărul 4.

Plata se face doar pentru persoanele singure şi membrii familiilor cu domiciliul în municipiul Satu Mare, inclusiv cartierul Sătmărel, străzile Râtu Mare şi Balta Blondă, care au depus cereri pentru acordarea acestui tip de ajutor în lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie 2009.
   
509 beneficiari

În municipiul Satu Mare sunt 509 beneficiari la ajutorul de încălzire a locuinţelor cu lemne, valoarea totală a ajutorului lunar fiind de 17. 438 lei. Conducerea serviciului anunţă beneficiarii că începând din acest an plata ajutorului pentru încălzirea locuinţelor cu lemne, cărbuni şi combustibil petrolier se efectuează lunar, pentru fiecare lună a sezonului rece. Asfel în funcţie de numărul de luni pentru care s-a aprobat ajutorul, beneficiarii se vor prezenta lunar la caseria serviciului, în vederea ridicării ajutorului.
  

Persoanele singure şi membrii familiilor cu venituri reduse care au depus cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri în luna ianuarie 2010 şi care se încadrează în prevederile legale în vigoare în vederea acordării acestui tip de ajutor, vor fi anunţate la o dată ulterioară în vederea ridicării ajutorului.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite