Peste 500 de sătmăreni au încălcat regulile în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele două zile poliţiştii de la circulaţie au aplicat 513 amenzi în valoare de peste 37.100 lei participanţilor la trafic care nu au respectat regulile de circulaţie. Un şofer s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

Cinci şoferi au fost prinşi băuţi la volan fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cea mai mare concentraţie de alcool pur în aerul expirat a depistată la Ioan J., de 49 de ani din localitatea Ghenci. Bărbatul a fost prins în trafic conducând beat şi fără permis un tractor. Poliţiştii i-au testat alcoolemia, rezultatul fiind de 1,08 mg/litru alcool în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal fiindu-i recoltate şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.   

Un alt şofer prins beat la volan este Petru H., de 50 ani, care, pe raza comunei Micula a condus un autovehicul cu o concentraţie alcoolică de 0,86 mg/litru în aerul expirat. Şi în cazul său au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Au mai fost depistaţi încălcând regulile de circulaţie 102 şoferi care circulau cu viteze mai mari decât limita legală admisă, 85 care nu au aveau cuplată centura de siguranţă, 25 din lipsa documentelor iar restul pentru alte abateri.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite