Peste 2.000 de sătmăreni sunt așteptați, vineri, la Bursa Locurilor de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Forțelor de Muncă Satu Mare așteaptă peste 2.000 de persoane să își caute un loc de muncă la Bursa Generală care se va desfășura vineri, 23 aprilie, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor  începând cu ora 9.00.

CITEŞTE ŞI:

Locuri de muncă puţine pentru braşovenii cu facultate

Aproximativ 350 de locuri de muncă vor fi puse la dispoziția sătmărenilor. Alte 530 de locuri de muncă în domeniul hotelier din Veneția vor fi expuse la standul Eures. Aici sătmărenii își vor putea depune CV-urile în limba italiană. „Sătmărenii care au CV-uri în limba italiană și își caută un loc de muncă sunt așteptați la standul Eures cu CV-urile. Cele 530 de locuri de muncă din Veneția sunt în domeniul hotelier. Dosarele vor fi trimise la București unde vor fi selectate de către o comisie. Salariul lunar ar putea ajunge  la 1.000 de euro. Una dintre condițiile principale pe care trebuie să le îndeplinească candidații este să aibă minim un an experiență în domeniul pentru care a optat“, a declarat Gheorghe Tilibașa, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare.  aproximativ 2.000 de persoane la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Peste 2.000 de sătmăreni sunt așteptați la bursă
 
Gheorghe Tilibașa a mai precizat că la bursă sunt așteptate peste 2.000 de persoane. Rata șomajului la Satu Mare a atins pragul de 7 % la finele lunii martie. În evidențele agenției sunt sunt 10.992 de şomeri dintre care 6.886 primesc indemnizaţie de şomaj.
 

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite