PDL Personaje controversate în cursa nominalizărilor pentru Consiliul Judeţean Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Holdiş, preşedintele PDL Satu Mare, a anunţat potenţialii candidaţi în cadrul unei conferinţe de presă
Ioan Holdiş, preşedintele PDL Satu Mare, a anunţat potenţialii candidaţi în cadrul unei conferinţe de presă

PDL a anunţat azi , în cadrul unei conferinţe de presă, potenţialii candidaţi la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Municipiului Satu Mare. Printre numele vechiculate se regăsesc şi personaje controversate.

Prefectul Radu Giurcă, Corneliu Ceică, secretar de stat la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Ioan Mihalca, directorul tehnic al Direcţiei Silvice Satu Mare sunt potenţialii candidaţi ai PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. În cursa internă a PDL pentru stabilirea candidatului la Primăria Municipiului Satu Mare au intrat Nicolae Şuta, preşedintele organizaţiei municipale a partidului, George Filip, secretarul Organizaţiei Municipale a PDL şi Claudiu Ardelean. Candidaţii vor fi desemnaţi după un sondaj comandat de partid şi votr fi anunţaţi joi.

Printre personajele scoase în faţă de partidul de guvernămînt se regăsesc şi oficialităţi publice controversate. Ioan Mihalca a fost protagonistul unui scandal produs în 2011, după ce l-a numit şef al compartimentului de pază din Direcţia Silvică pe inginerul Vasile Tărţan, fostul şef al Ocolului Silvic Tăşnad. Acesta a fost cercetat pentru delapidare şi abuz în serviciu după ce din pădurile pe care le avea în administrare au dispărut 2600 de metri cubi de lemne, aproximativ 260 de autotrenuri. Radu Giurcă a ajuns reprezentantul guvernului în teritoriu după un stagiu de câteva zile petrecut ca funcţionar în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), unde a fost numit numai putea fi instaurat în funcţia de prefect. Anterior numirii în funcţie, Radu Giurcă nu a deţinut nicio funcţie publică şi a fost patronul unei firme de termopane, care a prosperat în mandatul său de prefect.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite