Permanenţă la serviciul de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru utilaje asigură permanenţa la serviciul de deszăpezire
Patru utilaje asigură permanenţa la serviciul de deszăpezire

Societatea de Salubrizare din oraş, SC Florisal SA, asigură începând de ieri permanenţă la serviciul de deszăpezire a drumurilor publice de pe raza municipiului Satu Mare. Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent şi să faciliteze accesul utilajelor de deszăpezire.

Astfel, în caz de probleme apărute pe arterele principale din oraş, polei, ninsoare sau îngheţ serviciul va fi asigurat de către angajaţii societăţii care au la dispoziţie patru utilaje. Directorul societăţii Florisal, Vasile Puşcaş, a declarat că pentru prevenirea îngheţului şi a depunerii poleiului carosabilul se va stropi cu soluţie de clorură de natriu şi de magneziu în amestec. „Respectăm normele în vigoare pentru a asigura participanţilor la trafic condiţii de siguranţă“, a declarat Vasile Puşcaş.


Şoferii sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie

Poliţiştii fac apel la şoferi ca în cazul în care la Satu Mare va ninge sau se va instala polei pe şosele, să fie atenţi la trafic şi să circule cu viteză mică pentru a nu provoca accidente de circulaţie. Totodată ei trebuie să faciliteze accesul utilajelor de dezapezire pe arterele unde acestea acţionează.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite