FOTO Pericol! Cade tencuiala pe oameni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bucată de tencuială s-a prăbușit de pe fațada clădirii în care funcționează Serviciul Public Comunitar de Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Satu Mare și cel pentru eliberarea cărților de identitate.

Incidentul s-a produs în jurul orei 16.30. Tencuiala, căzută de sub acoperiș, a lat cu ea un burlan de scurgere a apei, pe care l-a proiectat peste o serie de fire de înaltă tensiune. Bucăți de tencuială s-a prăbușit chiar în fața intrării în imobil, în care se aflau la acea oră aproximativ 40 de angajați ai celor două servicii și mai mulți sătmăreni care așteptau să-și ridice documentele. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Drapelul României, arborat la intrarea în sediul celor două instituții, a fost și el antrenat în părbușirea fațadei și a ajuns îngropat în moloz. Doi agenți ai Poliției Locale au ajuns la fața locului la aproximativ 15 minute după incident și au făcut fotografii.


image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

„O ajung blestemele pe Xena”

Un angajat al SPCEEPS, condus de comisarul șef Simona Babici, comenta ieri cu ironie pe marginea incidentului, afirmând că prăbușirea tencuielii de pe fațada sediului Serviciului de Pașapoarte e o „metaforă divină” adresată Simonei Babici. „O ajung blestemele pe Xena” a declarat bărbatul, înainte de a reintra în sediu.

Vom reveni cu amănunte

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite