Pensionarii sătmăreni, voluntari cu acte în regulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Iuliu Ilyes şi preşedintele Asociaţiei Pensionarilor, Mircea Marian, (foto stinga) au semnat astăzi contractul de colaborare
Primarul Iuliu Ilyes şi preşedintele Asociaţiei Pensionarilor, Mircea Marian, (foto stinga) au semnat astăzi contractul de colaborare

Lucrările de asfaltare şi reabilitare a drumurilor din municipiu vor fi atent supravegheate de către o echipă formată din zece pensionari voluntari.    Aceştia vor avea sesiza, diriginţilor de şantiere, neregulile depistate.          

Cei aproximativ zece pensionari sătmăreni care vor supraveghea lucrările de reabilitare şi asfaltare a drumurilor din muncipiu au devenit voluntari cu acte în regulă după ce primarul Iuliu Ilyes şi preşedintele  Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, Mircea Marian, au semnat, astăzi, contractul de colaborare pe sistem de voluntariat. În baza acestui contract, pensionarii au primit drept de supraveghere a lucrărilor de reabilitare şi asfaltare a străzilor din municipiu. „Prin acest contract cei aproximativ zece pensionari voluntari se angajează la urmărirea lucrărilor care se vor efectua în municipiu.  Nu vreau să fim priviţi ca nişte persoane care se implică fără să rezolve ceva“, a declarat Mircea Marian.

Ecusoane de voluntariat

Voluntarii vor purta ecusoane şi vor avea calitatea de supervizori ai lucrărilor. Activitatea voluntarilor va începe odată cu demararea lucrărilor la drumuri. Din punct de vedere tehnic, lucrările vor fi urmărite de către Gyorgy Gaby, inginer specialist. Voluntarii vor ţine legătura cu cu diriginţii de şantiere şi vor sesiza neregulile depistate în teren. Pensionarii vor supraveghea şi lucrările de salubrizare efectuate de către societatea Florisal. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite