Satu Mare: Pedofilia ia amploare în Sătmar-Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Pedofilia ia amploare în Sătmar-Revista presei locale
Satu Mare: Pedofilia ia amploare în Sătmar-Revista presei locale

Numărul abuzurilor sexuale la care au fost supuşi minorii din judeţ s-a dublat în primul semestru al acestui an faţă de perioada similară a anului trecut, scrie Gazeta de Nord Vest iar Judecătoria, Parchetul și Poliția se dezvinovățesc pentru fuga lui Ionel Rostaș, titrează Informaţia Zilei

Brute cu faţa umană sau scursori sociale. Celor care abuzează de minori li se pot găsi foarte multe invective. Dar acest lucru nu ar avea menirea de a alina durerea celor aproape 200 de copii din judet  care sunt victime a diferitelor forme de abuz. De cele mai multe ori, cei care se dedau la forme de abuz sexual asupra minorilor sunt persoane recidiviste din punct de vedere penal sau, pur şi simplu, persoane cu deviaţii sexuale. De altfel, judeţul este vizitat de tot mai mulţi aşa-zişi “turişti”, în realitate pedofili, care în schimbul unor sume de bani profită de disperarea cerşetorilor. De cele mai multe ori, victimele sau aparţinătorii nu depun plângere la poliţie. O altă categorie de victime provin din sânul propriei familii, “călăul” fiind tocmai tatăl, fie el natural sau adoptiv. Un lucru este clar: fenomenul a luat amploare în primul semestru al acestui an, scrie Gazeta de Nord-Vest.

În cazul dispariției fiului samsarului de cai Bia, Ionel Rostaș, Judecătoria, Parchetul și Poliția se dezvinovățesc

 

 Ionel Rostaș este acuzat de săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică în sânge peste limita admisă. Judecătoria Satu Mare a dispus în lipsă arestarea preventivă a acestuia. Mandatul a fost comunicat compartimetului Urmăriți din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare, Inspectoratului județean al Poliției de Frontieră Satu Mare și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Satu Mare. Din cauza unor necorelări în privința modului de soluționare, Ionel Rostaș a reușit să fugă. Cine este vinovat de fuga acestuia vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți singuri concluzia. În cele ce urmează vă prezentăm pe scurt cele întâmplate, titrează Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite