Patru migranţi au fost reţinuţi azi noapte la frontiera cu Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane, doi pakistanezi, un indian şi un afgan, au reţinute azi noapte în timp ce încercau să treacă ilegal în Ungaria. Cei patru au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră aflaţi în misiune cu autospeciala cu termoviziune.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au surprins azi noapte patru cetăţeni străini ce încercau să treacă ilegal în Ungaria. Grupul se îndrepta spre teritoriul statului vecin, peste câmp, ocolind punctul de trecere a frontierei de la Petea. Cei patru bărbaţi au fost prinşi, aceştia fiind conduşi la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că grupul era format din doi cetățeni pakistanezi, un indian și un afgan, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani. Cei patru intenționau să treacă ilegal din România în Ungaria pentru a ajunge în Italia.

Cercetările au mai evidenţiat faptul că un cetățean pakistanez și cel afgan se aflau la a doua tentativă de acest gen, în cursul lunii iulie a acestui an fiind depistați de către polițiștii de frontieră de la Bihor când încercau să iasă ilegal din România, fapt pentru care, la acea dată li s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei. Pe numele celor patru au fost întocmite dosare penale pentru tentativă de ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat a României. Cercetările în acest caz continuă. 


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite