Patron bucureştean şantajat cu fotografii porno (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi interlopi din Carei au fost prezentaţi astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de şantaj. Cei doi au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau 5.000 de lei de la un patron din Moftin pe care îl şantajau cu poze în care acesta întreţinea relaţii sexuale cu minore.

Andrei Lakatos, de 48 de ani, şi Csokor Lorant, de 30 de ani, ambii din Carei, cunoscuţi membri ai reţelelor de contrabandă cu ţigări, au fost prinşi ieri în flagrant în timp ce primeau 5.000 de lei de la un patron din localitatea Moftin, pe care îl şantajau cu fotografii în care acesta apare întreţinând relaţii sexuale cu minore.

Costache Dan, de 58 de ani, bucureştean la origini, i-a denunţat pe cei doi la poliţie, iar flagrantul a fost organizat într-un bar din oraş. Cei doi interlopi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Ei sunt acuzaţi de violare de domiciliu, şantaj şi contrabandă. „Poliţiştii au realizat flagrantul cu ocazia remiterii celor 5.000 de lei, reprezentând prima tranşă din suma solicitată, de 10.000 de euro. Flagrantul a fost organizat la solicitarea bărbatului şantajat“, a declarat Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Bucureşteanul vroia să plece din Moftin
Surse din cadrul Poliţiei Carei au precizat că patronul bucureştean a cerut ajutor după ce a realizat că cei doi nu încetează cu ameninţările. „Cei doi au trecut la fapte în data de 18 martie. Îi cereau bărbatului sume de bani pentru a nu face publice fotografii în care patronul apare întreţinând relaţii sexuale cu minore, fete pe care cei doi le plasau la solicitarea sa. Sătul de ameninţări, bărbatul nu mai ştia ce să facă. Credea că trebuie să plătească taxă de protecţie, aşa cum se face în capital, însă se gândea şi să renunţe la afacere şi să plece din Moftin“, a declarat un poliţist. Potrivit acestuia, cei doi nu aveau, în momentul flagrantului, asupra lor pozele cu care îl ameninţau pe patronul bucureştean.

Înşelăciune cu lingouri de aur fals
Cei doi suspecţi sunt clienţi vechi ai poliţiei. Andrei Lakatos este cercetat într-un dosar pentru înşelăciune cu aur alb fals. În anul 2008, el a vândut cu 30.000 de euro şase lingouri dintr-un aliaj suflat cu aur alb unei persoane din Arad. Csokor Lorant are la activ patru furturi din locuinţe. Poliţiştii careieni au făcut şi percheziţii la locuinţele celor doi unde au găsit 290 de pachete de ţigări ucrainene şi 31 de pungi de tutun măcinat. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă până la 7 ani de închisoare. „Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a celor doi, dar şi situaţia în care a ajuns persoana care a solicitat flagrantul“, a mai spus Ana Lăpuştea Mălăescu.

Cifre: 10.000 de euro i-au cerut omului de afaceri cei doi interlopi în schimbul fotografiilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite