Pataki Csaba este noul subprefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pataki Csaba este noul suprefect al judeţului Satu Mare. Acesta a fost numit în funcţie în cadrul şedinţei de ieri a Executivului, printr-o hotărâre de guvern. Acesta i-a luat locul lui Adrian Firu Mocanu, numit în urmă cu doar câteva luni. Hotărârea privind exercitatea funcţiei are deocamdată caracter termporar.

Victima accidentată la Săcăşeni a murit

În cursul zilei de ieri, Sorin Lazăr, în vârstă de 48 de ani, din Săcăşeni, s-a stins din viaţă la Spitalul Judeţean Baia Mare. Acesta a fost accidentat grav în a doua zi de Crăciun, în timp ce traversa strada. Conform poliţiştilor, întrega vină aparţine victimei, care nu avea voie să traverseze în acel loc. Cu toate acestea, şoferul s-a ales cu un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Peste 2000 de ucrainieni sărbătoresc Crăciunul

Creştinii de rit vechi din judeţul Satu Mare sărbătoresc azi Crăciunul. Cei aproape 2000 de ucrainieni, stabiliţi, marea majoritate în localitatea Micula, vor merge azi la colindat. Obiceiurile ucrainienilor nu diferă foarte mult de cele ale creştinilor care sărbătoresc Crăciunul după stiul nou. Intrarea în noul an va fi sărbătorită de aceştia în noaptea de 13 spre 14 ianuarie.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite