Party la jumătate de preţ pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerea în club Bora Bora începe după ora 23.00
Petrecerea în club Bora Bora începe după ora 23.00

În această seară, clubul Bora Bora organizează în premieră o seară dedicată studenţilor. Băutura este la jumătate de preţ, iar invitatul serii, Dj Tonic, va întreţine atmosfera pentru toţi petrecăreţii.

În această seară, clubul Bora Bora din Satu Mare organizează în premieră o seară dedicată studenţilor. Şi pentru ca petrecerea să fie o reuşită, organizatorii au stabilit că totul este la jumătate de preţ. „Vrem să organizăm în fiecare vineri o seară dedicată studenţilor. Pentru ei am decis să oferim băutură la jumătate de preţ“, a spus Romeo Sarca, unul dintre managerii clubului Bora Bora. 
Petrecerea va începe după ora 23.00, când amatorii de distracţie vor putea dansa pe cele mai tari hituri retro. „Este un gen de petrecere care prinde în rândul tinerilor. Toată lumea este invitată, le-am pregătit multe surprize“, a mai spus Romeo Sarca.
DJ Tonic in the mix
Invitatul special al serii este Dj Tonic, care va mixa alături de rezidentul clubului. Ideea de seară specială a studenţilor are deja un ecou favorabil în rândul acestora. „Am văzut câteva afişe, abia aştept să merg la petrecere. Mă bucur să aud că totul este la jumătate de preţ“, a declarat studentul Andrei Costin.

Intrare liberă
Tot mai mulţi manageri de cluburi renunţă la ideea de bilet de intrare. Din cauza numărul mic de persoane prezente în cluburile din Satu Mare la evenimentele cu plată din ultimele săptămâni, managerii preferă să facă un mic efort financiar. „Azi intrarea este liberă, iar în perioada imediat următoare vom exclude intrarea contra cost. Sperăm că în acest fel clubul va fi plin de iubitori de petreceri“, a mai spus Romeo Sarca.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite