Satu Mare: Pagube materiale de 30.000 de lei înregistrate în trei incendii izbucnite în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Pagube materiale de 30.000 de lei înregistrate în trei incendii izbucnite în judeţ
Satu Mare: Pagube materiale de 30.000 de lei înregistrate în trei incendii izbucnite în judeţ

În ultimele 48 de ore, în urma a trei incendii izbucnite în diferite locaţii din Satu Mare şi Negreşti Oaş au fost înregistrate pagube materiale de aproximativ 30.000 de lei.

Acoperişul unei şuri din localitatea Vama, două tone de fân şi un metru cub de scândură, aparţinând lui Tiberiu C., au ars în totalitate, vineri după masa,  după ce un copil din vecini s-a jucat cu chibriturile şi a aprins fânul din şură. Pompierii Negreşteni împreună cu Serviciul Voluntar din comună au intervenit la incendiu iar după mai bine de două ore şi jumătate de luptă cu flăcările, au reuşit să stingă focul. Pagubele materiale au fost evaluate la aproximativ 10.000 lei.
 
Depozit de cherestea în flăcări la Negreşti

Un alt incendiu care a pus pe jar pompierii din Negreşti a izbucnit azi dimineaţă la ora 02.38 la un depozit de cherestea de pe strada Pădurii, numărul 71. Militarii au intervenit şi aici cu două autospeciale reuşind să lichideze incendiul în mai bine de două ore şi jumătate de la izbucnire. Flăcările au cuprins deşeuri lemnoase şi rumeguş, pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi cu pericol de propagare la autoplatforma de transportat buşteni şi la hala de gatere din vecinătate. Focul a distrus 2 tone de deşeu lemnos, o tonă de rumeguş şi patru cauciucuri ale unei platforme de transport buşteni. Şi în acest caz, pagubele material au fost evaluate la aproximativ 10.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unei ţigări aprinse aruncată la întâmplare.

Incendiu într-un apartament din Satu Mare

Datorită unui scurt circuit electric provocat de un aparat aflat sub tensiune, în apartamentul lui Eugen D., de pe strada Careiului a luat foc mobilierul din camera de zi, existând pericolul propagării incendiului în întreaga locuinţă. Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit la lichidarea incendiului cu două autospeciale iar după aproximativ 50 de minute au reuşit să-l stingă.  Focul a distrus mobilierul dintr-o cameră, trei uşi, două covoare şi o ramă de geam. Pierderile material au fost evaluate la 10.000 de lei.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite