PREMIERĂ: Chicago, pentru prima oară în limba maghiară în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premiera spectacolului va avea loc mâine seară, începând cu ora 19.00
Premiera spectacolului va avea loc mâine seară, începând cu ora 19.00

Celebrul musical Chicago va fi prezentat pentru a doua oară în România de trupa de teatru „Harag Gyorgy” din Satu Mare, însă pentru prima oară în limba maghiară. Actorii sătmăreni vor surprinde publicul cu un spectacol inedit de Revelion.

După modelul celebrului musical american „Chicago”, actorii din trupa Harag Gyorgy de la Teatrul de Nord Satu Mare prezintă un spectacol inedit de teatru, dans şi muzică, în regia sătmăreanului Keresztes Attila. Până acum singurul teatru care avea dreptul să pună în scenă opera lui Fred Ebb - Bob Fosse - John Kander a fost Teatrul Naţional Bucureşti, însă anul acesta şi trupa Harag Gyorgy a Teatrului de Nord Satu Mare a început munca pentru a prezenta în premieră sătmărenilor spectacolul în limba maghiară, fiind astfel primii care au tradus piesa în România.
Premiera va avea loc mâine seară, începând cu ora 19.00, urmând ca de Revelion, de la ora 18.00 să aibă loc o a doua prezentare. Pentru fiecare dintre cele două spectacole, preţul unui bilet este 60 de lei. Primul spectacol din 2011 va avea loc în 2 ianuarie, iar preţul biletului va fi de 50 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite