PDL Satu Mare decide marți cine-i ia locul lui Dumitru Godîncă în Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul local Dumitru Godîncă pe holul Tribunalului Satu Mare
Consilierul local Dumitru Godîncă pe holul Tribunalului Satu Mare

Dumitru Godîncă s-a autosuspendat din partid și nu va mai participa la ședințele consiliului municipal Satu Mare. Organizația locală a PDL va decide marți numele înlocuitorului lui Godîncă în forul de conducere al municipiului.

Declarația îi aparține deputatului Ioan Holdiș, președintele Oganizației Județene a Partidului Democrat Liberal Satu Mare. Potrivit afirmațiilor sale, decizia cu privire la autosuspendarea lui Godîncă din partid a fost „o decizie impusă de situația în care se află consilierul“, învinuit de dare de mită și tentativă a contrabandă cu țigări, într-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

Deputatul a mai afirmat că Godîncă nu va mai participa la ședințele de consiliu municipal. Nicolae Șuta, președintele Organizației Municipale Satu Mare a PDL, susține că o decizie cu privire la cine anume îi va lua locul lui Godîncă ar putea fi luată în cursul zilei de marți. „Ședința trebuia să aibă loc azi, însă a fost amânată pentru mâine. Mâine sau cel târziu poimâine vă vom informa cu privire la decizia adoptată” a afirmat Șuta. Acesta nu a putut preciza data de la care Godîncă s-a autosuspendat din partid: „Nu știu exact, undeva la începutul săptămânii trecute” a afirmat președintele organizației locale a PDL. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite