Satu Mare: Festival de muzică codrenească, azi la Oţeloaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Festival de muzică codrenească, azi la Oţeloaia
Satu Mare: Festival de muzică codrenească, azi la Oţeloaia

Peste 600 de artişti de muzică populară din judeţele Satu Mare, Maramureş, Bihor şi Bistriţa Năsăud concertează azi în cadrul celui mai mare festival de muzică codrenească.

Într-un cadru pitoresc al lacului de la Oţeloaia, la ora 10.00 s-a dat liber la distracţie. Evenimentul a fost deschis de oficialităţiile judeţului Satu Mare, iar programul artistic a fost prezentat de interpreţii de muzică populară Nicolae Mureşan şi Lavinia Goste.

Pe scena amplasată lângă laculul de la Oţeleoaia urcă interpreţi de seamă ai muzicii coderneşti. Mariana Anghel,  ansamblurile Cuninuţa, Ceatăra din Carei, Homoroade şi Soconzel, Măgura din Tîrşolţ şi Clubul elevilor din Tăşnad şi Carei au fost printre formaţiile care vor încânta publicului.

Progarmul atistic se va încheia în jurul orei 17.30.

Cea de 53-a ediţie a Festivalului coderenesc de la Oţeloaia este organizată de Consiliul Judeţean Satu Mare,Instituţia Prefectului, Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional, Centrul de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale, repectiv Primăria şi Consiliul Local Homoroade şi se bucură de fiecare dată de un mare succes.  Pentru această ediţie, edilii locali au alocat suma de 30.000 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite