Satu Mare: Operaţiunea “Excavatorul” în prim-plan – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Operaţiunea “Excavatorul” în prim-plan – Revista presei locale
Satu Mare: Operaţiunea “Excavatorul” în prim-plan – Revista presei locale

O parte dintre utilajele confiscate în cadrul operaţiunii excavatorul declanşată zilele trecute de DIICOT au fost aduse în ţară pe la Petea, iar preşedintele Consiliului Judeţean a făcut o vizită la Bucureşti pentru a cere bani, scriu ziarele de azi.

Sătmarul, placă turnantă pentru utilaje furate

Potrivit unor surse judiciare, majoritatea utilajelor furate din Occident care au fost găsite în cadrul operatiunii ”Excavatorul” de la Borşa au fost introduse în ţară prin Vama Petea. DIICOT a declanşat ieri dimineaţa o acţiune amplă în cinci judeţe pentru destructurarea unei importante reţele de crimă organizată, la care au participat şi 46 de jandarmi sătmăreni. Membrii reţelei dezmembrate ieri au reuşit să introducă în ţară 20 de utilaje, care au scăpat vigilenţei autorităţilor de frontieră. Utilajele au fost aduse din străinatate, în România, sub pretextul organizării de şantiere, titrează Gazeta de Nord-Vest.

Csehi Arpad a fost la București să ceară fonduri pentru județ

Csehi Arpad, președintele Consiliului Județean Satu Mare, însoțit de Erika Schwarczkopf, directoarea economică a acestei instituții și parlamentarii Tiberiu Gunthner și Erdei-Doloczki Istvan s-au aflat zilele trecute la București pentru a rezolva o parte din problemele cu care se confruntă instituția în fruntea căreia se află. Președintele CJ a avut întâlniri la BCR, Ministerul Culturii și cel al Dezvoltării, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite