Oldtimere şi youngtimere în atenţia tuturor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de sătmăreni au aşteptat parada maşinilor de epocă din centrul oraşului. 60 de maşini oldtimer şi youngtimer au defilat cu ocazia primei „Întâlniri oldtimer & youngtimer” organizat de Oldtimer club Satu Mare.

Cu o mică întârziere, dar cele aproape 60 de oldtimere şi youngtimere din întreaga ţară, dar şi din Ungaria, au ajuns în centrul municipiului, unde au fost aşteptate de sute de sătmăreni curioşi.

image

După parcarea îngreunată în faţa Catedralei romano-catolice de lângă parcul central, participanţii la parada maşinilor de epocă, îmbrăcaţi în haine oldies, şi-au prezentat maşinile sătmărenilor interesaţi.
Cele mai tinere maşini au 25-26 de ani, iar cele mai vechi, desigur restaurate pe parcursul timpului, datează încă din timpul primului şi celui de-al doilea Război Mondial.
După o oră de expoziţie deschisă în centru, echipa s-a îndreptat înapoi spre Dorolţ unde, la conacul comunei, a avut loc o serie de programe destinate acestei întâlniri. Programul a continuat cu cele două spectacole, parada de modă a casei de modă Inedit şi prezentările de dans a celor patru echipe de la Loga Dance School.
Ziua s-a încheiat cu mâncare bună bogracs, muzică retro şi concert Janosi Csaba.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite