Satu Mare: Cartelul pâinii, în vizorul Oficiului Concurenţei-Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Cartelul pâinii, în vizorul Oficiului Concurenţei-Revista presei locale
Satu Mare: Cartelul pâinii, în vizorul Oficiului Concurenţei-Revista presei locale

Şaptesprezece firme de panificaţie din judeţ sunt anchetate pentru că s-ar fi înţeles în privinţa stabilirii preţului pâinii, scrie Gazeta de Nord-Vest şi Ieri, a avut loc într-un cadru festiv, numirea în funcție a noului președinte al Casei Judeţene de Asiurări de Sănătate, titrează Informaţia Zilei.

Consiliul Concurenţei investighează 17 firme de panificaţie din judeţul Satu Mare, care sunt suspectate că s-au înteles în privinţa stabilirii preţurilor, lucru interzis de legislaţia în vigoare. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de directorul Oficiului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. Reprezentanţii firmelor de panificatie vor fi audiaţi la începutul lunii viitoare, la sediul central al Consiliului Concurenţei iar în cazul în care se confirmă existenţa unor înţelegeri între firmele de panificaţie, acestea vor putea fi sancţionate cu amenzi în valoare de până la 10% din cifra lor de afaceri, titrează Gazeta de Nord Vest. 

Noua echipă instalată la CJAS are o sarcină grea
Este vorba de medicul Rodica Popdan, care împreună cu noua sa echipă managerială va avea grijă în următorii patru ani să gestioneze cât mai eficient banii ce vor fi alocați Sănătății sătmărene.
Momentul festiv de ieri  a fost dublat de împlinirea a 10 ani de la înființarea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și implicit a caselor județene de sănătate. Dr. Rodica Popdan a fost numită președinte și director general al CJAS Satu Mare pentru un mandat de 4 ani, cu o perioadă de probă de 90 de zile, scrie Informaţia Zilei.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite