Oferte last minute pentru noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantele din satu mare mai au locuri disponibile pentru noaptea de Revelion
Restaurantele din satu mare mai au locuri disponibile pentru noaptea de Revelion

Restaurantele din Satu Mare mai au câteva locuri disponibile pentru petrecere dintre ani. Listele sunt deschise până în data de 31 după-amiază iar preţul pentru o noapte de distracţie variază între 200 şi 220 lei. Cei care vor să mai prindă un loc, trebuie totuşi să se grabească.

Restaurantele din Satu Mare mai au câteva locuri neocupate pentru petrecerea dintre ani. Ofertele last minute nu au încetat să apară. Unii manageri de restaurante şi-au îmbogăţit meniul pentru noaptea de Revelion, însă ţin cu dinţii de preţ.
Cei care nu au reuşit încă să se decidă unde vor petrece Revelionul trebuie să ştie că unele restaurante mai au locuri disponibile. La Paloma, lista de invitaţi nu s-a închis. „Mai avem aproximativ 30 de locuri libere pentru cei care vor să petreacă o noaptea de neuitat“, a declarat Vasile Lup, managerul restautantului Paloma, din municipiul Satu Mare.

Acesta oferă învitaţiilor un meniu bogat, cu cinci sortimente. „Vom avea aperitiv rece foarte bogat, aperitiv cald –peşte, friptură, cârnăciori picanţi şi ciorbă“, a mai declarat Vasile Lup. Preţul pentru o astfel de noapte de distracţie se ridică la suma de 220 lei, iar rezervări se pot face înclusiv până joi.

 Surpize şi tombole

Ca în fiecare an, restaurantele din Satu Mare se întrec în suprize destinate exclusiv invitaţiilor. „Noi vom avea tombolă din oră în oră, formaţie care cântă live şi bătură la discreţie“, a mai spus Lup.
Şi la restaurantul din Iojib mai sunt foarte puţine locuri libere. Aici invitaţii vor avea parte şi de un superb foc de artificii. „În fiecare an, în noaptea de Revelion le-am pregătit sătmărenilor foc de artificii. Din meniu nu lipsesc nici tombolele şi suprizele. Totul costă 200 lei“, a declarat Radu Trandafir, managerul restuarnatului din Balastiera Iojib.

Listă deschisă şi la Motel Conac


Nici la Motelul Conac din localitatea Botiz lista nu este încă închisă. Mai sunt aproximativ 15 locuri disponibile pentru sătmărenii care doresc să petreacă noaptea de Revelion la un restaurant. „Vom avea aproximativ 150 de persoane, distracţia este garantată. În ceea ce priveşte locurile disponibile, mai sunt aproximativ 15“, a declarat  Mircea Călin, managerul restaurantului Motel Conac.
Preţul pentru o noapte de distracţie costă 200 lei, iar băututa este tot la discreţie.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite