Satu Mare: Oferte de sezon la saloanele de înfrumuseţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda crizei financiare, sătmărencele apelează la saloanele de înfrumuseţare, cu toate că preţurile sunt destul de piperate

Pentru că vara şi-a intrat pe deplin în drepturi, saloanele de înfrumuseţare sunt luate cu asalt de femei. De cele mai multe ori, vizita lor este scurtă, preferând un simplu pensat,  epilat şi o scurtă şedinţă de solar. Însă pentru cele care doresc într-adevăr să-şi expună corpul la vedere, optează la tot felul de tratamente faciale şi corporale. Puţin mai piperate la preţ, compartiv cu celelalte servicii, femeile tot nu se dau la o parte. Criza financiară nu îşi prea spune cuvântul în acest domeniu.
Saloanele de înfrumuseţare din muncipiul Satu Mare au şi promoţii de sezon. Pentru o coafură de vară, cu tunsori în vogă, preţul porneşte de la 35 de lei. Extravaganţa costă mai mult, undeva peste 50 de lei. Tratamentele faciale încep de la 50 de lei, iar preţul creşte în funcţie de complexitatea serviciului. Saloanele oferă tratamente cu colagen, pentru purificare, antirid, microdermoabraziune şi multe altele.

Rasfăţ pentru corp

Cea mai bună metodă de relaxare este un tratament pentru corp, de două ore. Diversele tratamente, benefice pielii, sunt oferite de fiecare salon de înfrumuseţare care îşi respectă clienţii. Împachetările cu ciocolată sunt adorate de sătmărence. Este recomandat atât persoanelor care doresc să-şi remodeleze corpul frumos fără urme de celulită, cât şi pentru cele cu vergeturi deja existente. În acelaşi timp are efect de slăbire şi dă fermitate şi elasticitate pielii. “ Tratamentul durează în jur de două ore. Graţie proprietăţilor emoliente ale untului de caco, ciocolata este un excepţional tratament pentru pielea uscată, echilibrând  nivelul de hidratare al pielii. Costul unui astfel de tratament, se ridică la suma de 90 de lei”, a declarat Henrietta Braun, cosmeticiană la salonul de înfrumuseţare Aphrodite. La fel de eficient este şi masajul cu ceai verde,  tratamentul anticelulitic cu cofeină şi alge marine, care costă 70 de lei.

Epilare definitivă

Tot la salonul Aphrodite, femeile pot opta la epilarea prin electoliză. Este o metodă de epilare definită, ce se realizează cu ajutorul unui aparat special. Se introduce lângă firul de păr un ac special, de unică folosinţă şi se aplică la rădăcina firului, timp de 2 secunde un curent galvanic de slabă intensitate. În 15 minute se poate lucra în jur de 130 de fire, iar costul petru fiecare fir extras este 10 bani.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite