O sătmăreancă a fost găsită spânzurată într-un parc din Sibiu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost găsită spânzurată în parcul Sub Arini din Sibiu
Femeia a fost găsită spânzurată în parcul Sub Arini din Sibiu

O sătmăreancă de circa 40 de ani a fost găsită strangulată în această dimineaţă sub podul din parcul sibian Sub Arini, în zona Bolta Rece. Femeia a dispărut de-acasă în cursul după-amiezii de ieri, fiind găsită decedată astăzi în parc. GALERIE FOTO

UPDATE: ora 14.07

Descoperire macabră în această dimineaţă, în cel mai mare parc al Sibiului. Un trecător aflat în zonă a zărit, atârnând de bara metalică a unui podeţ metalic din Sub Arini, corpul neînsufleţi al unei femei. Şocat, omul a sunat imediat la 112.
La faţa locului au ajuns poliţişti criminalişti şi cei de la poliţia locală, care au demarat imediat cercetările. Oamenii legii au stabilit că femeia care atârna în ştreang a fost dată dispărută aseară, în jurul orelor 19:00, de către soţul său.

Femeia a fost găsită spânzurată în parcul Sub Arini din Sibiu

Poliţiştii spun că urmele de violenţă descoperite pe cadavrul femeii sunt specifice unei sinucideri, însă nu exclud deocamdată nici alte posibilităţi. Femeia găsită fără suflare are 46 de ani, se numeşte Maria Maniţa şi este originară din Satu Mare.
În urmă cu doi ani, a venit în Sibiu împreună cu familia, soţul său fiind angajat la o societate comercială din oraş. Soţul femeii găsită atârnând în streang nu-şi explică ce s-a întâmplat. Bărbatul spune că soţia sa nu a lăsat niciun bilet, şi nici n-a dat nicio clipă de înţeles că ar intenţiona să-şi pună capăt zilelor.

image

Astăzi, ora 11.00

Poliţiştii sibieni efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurimilor în care femeia a decedat. Ea a fost găsită spânzurată de pod într-o zonă aglomerată a parcului Sub Arini, o zonă numită Bolta Rece.
Fmilia spune că nu îşi poate imagina motivul pentru care femeia a recurs la o asemenea faptă, deoarece niciodată nu a dat de bănuit că ar vrea să-şi pună capăt zilelor.
Deocamdată nu se cunoaşte identitatea femeii. Tot ce se ştie până acum, ste că ea trăia în Sibiu de câţiva ani, alături de soţul ei. La această oră poliţiştii se află la faţa locului şi continuă cercetările.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite