O mamă și-a scăpat fiul din ghearele morții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din satul Gerăușa și-a scăpat fiul de la moarte. Liliana Cenușă a tăiat cablul electric cu care fiul ei de 21 de ani a apucat să se se lege de un copac din grădină.

Tentativa de suicid a avut loc aseară în jurul orei 20.50. Vasile Cenușă, de 21 de ani, s-a îmbătat și, după o ceartă cu mama sa, a ieșit din casă și s-a dus în grădină unde a încercat să se spânzure de un dud. Potrivit polițiștilor din Ardud, tânărul s-a certat cu mama sa pe motiv că femeia l-a dojenit de ce s-a îmbătat. „Femeia a ieșit din casă să își caute fiul după ce și-a dat seama că lipsește cam de mult timp. Afară l-a auzit cum gâfăia. S-a dus să vadă ce se întâmplă și atunci la observat legat de copac. A fugit repede în casă de unde a luat un cuțit și s-a întors la copac. A tăiat cablul electric și și-a dus copilul în casă, după care a anunțat poliția și ambulanța. Noi l-am găsit pe băiat în pat, dormind“, a declarat subcomisarul de poliție, Viorel Variu.


O ambulanță l-a transportat pe tânăr la spital unde a primit îngrijirile necesare. „În momentul în care salvarea a ajuns la locuința tânărului, acesta dormea în pat. Pe gât avea urme de strangulare. L-am adus la urgențe“, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, Mihaela Pop.

Tânărul a scăpat cu viață

Starea de sănătate a pacientului este bună. „Viața tânărului se află în afara oricărui pericol. El va fi îndreptat spre un specialist psihiatru“, a menționat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Constantin Demian.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite