O mamă cu doi copii din Satu Mare au pierit într-un accident de circulaţie în judeţul Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului, cisterna s-a răsturnat pe carosabil iar un alt autoturism a intrat într-un şanţ
În urma accidentului, cisterna s-a răsturnat pe carosabil iar un alt autoturism a intrat într-un şanţ

O sătmăreancă de 41 de ani şi copii săi de 12 şi 14 ani au murit, ieri, în jurul orei 16.30 într-un grav accident de circulaţie petrecut la kilometrul 43 între localităţile Şutor şi Sâncraiu Almaşului, judeţul Sălaj.

Potrivit poliţiştilor, sătmăreanca a adormit la volan şi a intrat cu maşina sub o cisternă care transporta combustibil. 

Simona Vitoc, 41 de ani alături copii săi, Anton de 16 ani şi Daniela 12 ani, au murit pe loc în urma impactului dintre cele două maşini. Pompierii sosiţi la faţa locului au luat măsurile de evitare a unei explozii la cisterna încărcată cu combustibil. „Victimele se aflau într-un microbus Mercedes. Unul dintre şoferii martori la accident a declarat că a văzut cum la un moment dat maşina sătmărencei a intrat pe contrasens izbindu-se frontal de cistern. O a treia maşină Volvo aflată în spate a intrat în şanţ. O altă victimă, însă cu răni uşoare din fericire, a fost un pasager din cisternă. La sosirea pompierilor victimele erau decedate, probabil au murit pe loc, impactul fiind extrem de violent“, a afirmat  Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj.  

Cadavrele celor trei victime au fost depuse la prosectura Spitalului Judeţean Sălaj unde aparţinătorii au ajuns în această dimineaţă.  

Potrivit ofiţerului de serviciu din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, la kilometrul 43, însă se mai lucrează la ridicarea cisternei de pe carosabil iar zona este protejată de poliţişti. „Traficul va fi îngreunat încă vreo trei ore din cauza intervenţiilor“, a spus ofiţerul de serviciu. 

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite