FOTO ȘI VIDEO O femeie din Franţa s-a aruncat în gol de la etajul şase al unui bloc din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joana L`Ecler (61 de ani) s-a sinucis aruncîndu-se în gol de la etajul şase al unui bloc de pe strada Ostrovului. Sătmăreancă de origine şi căsătorită cu un cetăţean francez, femeia a venit acasă în urmă cu două săptămâni pentru a se pensiona de boală. Joana a lăsat în urmă doar un bilet de adio.

Fapta şocantă a sătmărencei a scos din nou în prim plan cartierul Ostrovului, o zonă cunoscută pentru sinucideri, omoruri şi scandaluri de proporţii. Potrivit unor surse, aceasta este a treia sinucidere de la etajul şase al blocului priodusă în ultimii trei ani. Două dintre sinucideri s-au produs în acelaşi apartament.
Zeci de oameni s-au adunat în această dimineaţă la farmacia „Soarelui” de pe strada Ostrovului. La ora 9.40 o femeie de 61 de ani şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul şase. Potrivit martorilor, ea a căzut mai întâi pe pervarzul de la etajul I, iar mai apoi în faţa blocului, pe trotuar, în faţa unei farmacii

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Camelia Pintea, farmacista în faţa căreia s-a prăbuşit femeia, a sunat imediat la ambulanţă. „M-am speriat pentru că nu am ştiut ce se întâmplă. Am auzit o bubuitură şi pe când am ieşit am văzut că e o femeie. Am sunat repede la ambulanţă şi poliţie”, a declarat aceasta.
Hajdu Arpad, un martor ocular la tragedie, s-a declarat îngrozit de eveniment. „Am văzut că la un moment dat cade ceva de la etajul 6-7. S-a lovit de pervarzul de la etajul I, după care a aterizat în faţa blocului”, ne-a declarat bărbatul.
În doar câteva minute, zona a fost luată cu asalt de curioşi. În jur de 50 de persoane, majoritatea copii, au înconjurat farmacia în faţa căreia zăcea trupul neînsufleţit al femeii. Poliţiştii i-au chemat la faţa locului şi pe proprietarii apartamentului din care a sărit femeia. Potrivit vecinilor din bloc, femeia era nou venită în zonă şi nu o cunoştea nimeni.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Poliţiştii criminalişti au transprotat cadavrul la prosectură şi au discutat cu proprietarii apartamentului. Femeia venise din Franţa în urmă cu două săptămâni şi locuia în chirie fără forme legale, fiind prietenă apropiată cu proprietarii apartamentului. .

Apartamentul blestemat

„Apartamentul nu a fost locuit înainte să se mute ea. Urma să îl dăm în chirie, dar proprietarii mi-au spus că vine o prietenă de-a lor din Franţa şi are nevoie de o cazare temproară, până îşi face pensionarea de boală”, ne-a declarat agentul imobiliar.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Bărbatul a dorit să rămână anonim, deoarece lucrurile sunt mult mai bizare. Proprietarii spun că apartamentul este de-a dreptul blestemat. În urmă cu 2-3 ani, băiatul lor de 19 ani s-a sinucis în acelaşi loc.
„Nu ştim ce se întâmplă, dar locul e blestemat. Nu îmi vine să cred că se întâmplă acelaşi lucru din nou”, a spus unul din proprietari.
Potrivit unor surse, Joana L’Ecler a fost bolnavă psihic, iar acest lucru era atestat cu un certificat medical. Ea s-a măritat în urmă cu câţiva ani cu un francez, iar acum era stabilită în Franţa, având dublă cetăţenie. Cei doi nu aveau copii. Potrivit aceloraşi surse, ea lăsat şi un bilet de adio, motiv pentru care deocamdată nu există suspiciuni de omor. Poliţiştii efectuează în continaure cercetări pentru a stabili condiţiile şi motivele pentru care femeia şi-a pus capăt zilelor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite