Nouă sătmăreni beţi au ajuns la Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transferat de la spitalul din Satu Mare la Baia Mare, secţia Neurochirurgie
Bărbatul a fost transferat de la spitalul din Satu Mare la Baia Mare, secţia Neurochirurgie

Nouă persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) în acest weekend pe fondul consumului excesiv de alcool. Patru dintre aceştia au fost găsiţi leşinaţi, trei pe străzi şi unul în scara unui bloc.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit în scara unui bloc de pe strada Clăbucet, din cartierul Carpaţi I, leşinat în stare de ebrietate. Bărbatul a fost transportat cu Ambulanţa la UPU, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi sângerări la nivelul nasului şi urechii. După acordarea îngrijirilor medicale necesare, medicii sătmăreni au solicitat transferul pacientului la spitalul din Baia Mare, la Secţia de Neurochirurgie.
„Bărbatul a fost transferat la Baia Mare, fiind suspect de fractură de bază de craniu. A fost necesar transferul deoarece la noi nu există secţie de Neurochirurgie, iar dacă starea pacientului necesită eventuale operaţii, la Baia Mare medicii vor putea interveni. Bărbatul a părăsit spitalul cu o ambulanţă, în stare precomatasă”, spune Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite