Noi sancţiuni pentru localurile de noapte sătmărene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controalele continuă
Controalele continuă

Trei localuri sătmărene au fost amendate de poliţiştii comunitari în urma controalelor efectuate de vineri până luni în centrul oraşului. Amenzile, în valoare de 4.500 lei, au fost aplicate barului Callas, Shadows şi Big Ben.

Acţiunea poliţiştilor comunitari sătmăreni de control în barurile şi localurile de noapte a continuat şi în acest weekend. De vineri până luni au fost amendate 3 baruri pentru nerespectarea programelor, fiind aplicate 2 sancţiuni a câte 1.000 de lei barului Callas, una de 1.000 de lei barului Shadows şi o sancţiune în valoare de 1.500 de lei localului de noapte Big Ben. Amenzile contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea orarului de funcţionare.
Agenţii economici cu profil asemănător, care nu respectă orarele de funcţionare stabilite de Hotărârea Consiliului Local Satu Mare, pot fi amendaţi de la 1.000 la 2.500 lei, iar pentru neafişarea orarului de funcţionare, a numelui şi numărului de telefon a reprezentantului unităţii, precum şi lipsa autorizaţiei şi refuzul de a le prezenta la solicitarea organelor de control, se sancţionează cu amendă contravenţională de la 500 la 1.000 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite