Nicolae Jurj, fostul şef al ARR Satu Mare, îşi va petrece sărbătorile în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul i-a respins cererea de liberare provizorie
Tribunalul i-a respins cererea de liberare provizorie

Tribunalul Satu Mare a respins astăzi cererea de liberare provizorie sub control judiciar depusă de Nicolae Jurj, fostul şef al Agenţiei teritoriale a Autorităţii Rutiere Române Satu Mare.

Cererea de liberare provizorie sub control judiciar judecată astăzi de Tribunalul Satu Mare a fost respinsă. Judecătorii au decis că Nicolae Jurj nu poate fi cercetat în stare de libertate, el trebuie să rămână în arest. Fostul şef al Agenţiei teritoriale a Autorităţii Rutiere Române (ARR) Satu Mare, Nicolae Jurj (40 de ani), a fost prins în flagrant, vineri, 18 noiembrie 2011, de către procurorii DNA, în timp ce primea suma 2.500 lei pe care ar fi cerut-o pentru a interveni pe lângă funcţionari din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare pentru ca aceştia să favorizeze firma unui om de afaceri la momentul efectuării unui control de specialitate. În aceeaşi zi, Nicolae Jurj a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă, 19 noiembrie, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea lui pentru 29 de zile.

Citeşte şi EXCLUSIV Satu Mare: Şeful ARR "circula" mita pe filiera PDL

Procurorii DNA susţin că, în urmă cu aproape o jumătate de an, Nicolae Jurj, ca şef al agenţiei ARR din Satu-Mare i-ar mai fi pretins bani aceluiaşi om de afaceri din Carei. Potrivit acuzării, în cursul lunii mai 2011, Nicolae Jurj, i-ar fi cerut acestuia suma de 2.500 lei pentru ca subordonaţii săi să nu efectueze controale la firma acestuia. Din suma pretinsă, Nicolae Jurj ar fi primit 2.000 lei. Câteva zile mai târziu, Jurj ar mai fi pretins de la un colaborator al omului de afaceri o cantitate de motorină sau suma de 1.000 lei, contravaloarea combustibilului.

Citeşte şi Şefului ARR, arestat pentru mită, îi plăceau jocurile de noroc

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite