Satu Mare: Neylini a făcut furori în club Bora Bora (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Neylini a făcut furori în club Bora Bora (GALERIE FOTO)
Satu Mare: Neylini a făcut furori în club Bora Bora (GALERIE FOTO)

Aproape 200 de clubberi s-au distrat alături de artistă, aseară în Bora Bora. Venită pentru prima oară în Satu Mare, Neylini şi cele două dansatoare au făcut un show incendiar, savurat din plin de public

Neylini, artista care se află în topul difuzărilor radio şi TV din România a făcut furori aseară în club Bora Bora din Satu Mare. Chiar dacă clubberii nu s-au prea înghesuit să o vadă, preţul unui bilet fiind destul de piperat pentru buzunarul sătmărenilor, cei aproape 200 de tineri, şi nu numai, au petrecut o noapte fierbinte alături de cântăreaţă şi cele două dansatoare.

Artista s-a lăsat aşteptată  minute bune în şir, intrând pe scenă după ora 02.00. Lumea a început să se adune în club abia pe la miezul nopţii, venind special pentru interpreta care face furori în toată România.
„Mă simt foarte bine la Satu Mare , sunteţi un public minunat“, a spus artista.
Neylini a fost însoţită de două dansatoare, care au incins şi mai tare atmosfera din club. „Îmi place la nebunie, are o voce superbă iar piesa de rezistenţă sună foarte bine“, a declarat Angela Maier, o tânără care a venit pentru concertul artistei.
„Muleina“  piesa cu care s-a lansat artista a ridicat publicul sătmărean de pe scaune. „Pune pe jar de fiecare dată audienţa. Îmi place foarte mult“,  a declarat sătmăreanul Ionut Groza.

Lume puţină, preţ ridicat

Cu toate că artista are valoare, nu mulţi dintre iubitorii de clubbing, s-au înghesuit să o vadă. Preţul biletului, 20 de lei, a fost de data aceasta prea mare pentru buzunarele sătmărenilor. Mulţi dintre ei au preferat să se distreze în locuri unde nu s-a pus accent pe biletul de intrare. „Eu îmi permit, am venit să o vad. Numărul destul de mic de sătmăreni, comparativ cu alte seri de sâmbătă în care discoteca era plină, se datorează preţul mare a biletului de intrare. În această perioadă, nu toată lumea îşi permite să mai dea, pe lângă cei 20 de lei, alţi 5 lei pentru o apă minerală, nemaivorbind  de preţurile la băuturi alcoolice“, spune tânărul George Achim.

Distracţie şi în alte cluburi

Dacă la Bora Bora cei aproximativ 200 de sătmăreni au ales să se distreze alături de Neylini, în celelalte localuri distracţia la grămadă a pe primul loc. Clubul cu cea mai mare priză la public rămâne în continuare „The Scor Pub“, umplut de fiecare dată la refuz. Muzica bună a atras sute de persoane. În plus, preţurile sunt mult mai accesibile decât în alte părţi. „Îmi place acest local pentru că distracţie este garantată. Dacă mă gândesc la cât de tare sună muzica în Bora Bora, la preţurile foarte mari la băutură şi ritmul de clubbing care nu variază deloc, îmi vine să renunţ la viaţa de noapte“, spune Mihai Peptilă, tânărul de 19 ani care profită de fiecare weekend liber.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite