Muzică şi dans la Târgul Moşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii Şcolii de Arte Satu Mare vor susţine zilnic concerte
Elevii Şcolii de Arte Satu Mare vor susţine zilnic concerte

Activităţiile cuprinse în cadrul celei de-a doua ediţii a Târgului Moşului organizat de Primăria Satu Mare, continuă şi la acest sfârşit de săptămână. Elevii Şcolii de Arte vor susţine azi, de la orele 18.00 un concert de muzică populară la Centrul Multicultural Poesis.

Sâmbătă, copiii sunt invitaţi să participle la un concurs de colinde. Juriul  format din profesorii Mircea Deac, Roxana şi Călin Keresztes de la Şcoala de Arte Satu Mare, va oferi tuturor participanţilor cadouri şi premii. Spectacolele-concurs încep la ora 14. De la ora 15, cei mai talentaţi tineri care frecventează cercul de pian de la Palatul Copiilor,vor oferi un spectacol la pian, iar de la ora 16 intră în scenă grupurile folk “Aievea” şi “Karisma” din Micula.


Duminică, 13 decembrie, Şcoala de Arte deschide spectacolul de muzică uşoară de la ora 15.00 iar juniorii de la Loga Dance School vor oferi un moment de dans. De la ora 19.00, Ansamblul folcloric “Codrişorul”, condus de profesorul Nicu Miclăuş, va atrage aplauzele publicului. Toate activităţiile se desfăşoară la Centrul Multicultural „Poesis“

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite