Motocicliştii vikingi fac show la Petreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cascadorul Hidi Miki din Ungaria şi rockerii maghiari de la AB/CD sunt atracţiile acestei seri la Viking Moto Party. Sute de motociclişti şi mii de spectatori sunt aşteptaţi în această seară la evenimetul motociclistic din Petreşti.


Localitatea Petreşti a devenit în acest sfârşit de săptămână capitala motocicliştilor puşi pe distracţie. Organizatorii celei de-a VI-a ediţii a „Viking Moto Party“ le-au pregătit sătmărenilor un show de zile mari. După ce ieri în localitatea aflată la circa 50 de kilometri din Satu Mare s-a dat startul distracţiei cu concertele trupelor „Black Diamond“ şi „Blues Company“, vikingii pe două roţi le-au pregătit sătmărenilor astăzi şi mâine noi concerte rock, competiţii, show-uri pe două roţi şi butoaie de bere.

Hidi Miki face astăzi cascadorii

După mai multe concursuri pentru motociclişti, astăzi de la ora 18.00, sătmărenii vor avea parte de un streetfighter show cu cascadorul Hidi Miki din Ungaria, iar de la ora 20.00 rockerii se pot dezlănţui pe ritmurile hard ale trupei maghiare „AB/CD“. Distracţia va continua şi după miezul nopţii cu un concert al formaţiei „Matador“, care va începe la ora 22.00.

Sâmbătă motocicliştii fac paradă

Sute de motociclişti din întreaga Transilvanie, dar şi din ţările învecinate sunt aşteptaţi să participe la parada pe două roţi programată sâmbătă, 7 august, de la ora 14.00. Defilarea motocicliştilor va avea loc pe ruta Petreşti – Carei şi retur, urmând ca de la ora 15.00 aceştia să concureze în mai multe competiţii cu premii puse la cale de organizatori, cum ar fi concursul de beer jumping, cel de aruncare cu toporul, de îndemânare, de frumuseţe pentru motociclete şi concursul de tricouri ude pentru fete. Rockul live revine la ora 20.00 cu un concert al trupei locale „Crimson“. La ora 22.00, motociliştii şi participanţii vor avea parte de un Erotic Live Show. Distracţia continuă la ora 22.30 cu un superconcert al trupei „Moby Dick“ din Ungaria, urmând ca formaţia „Wan-Ted“ să le asigure sătmărenilor puşi pe distracţie muzica heavy şi după miezul nopţii. Preţul unui bilet pentru o zi este de 20 de lei, iar pentru întregul eveniment este de 50 de lei. Biletele se pot procura doar la faţa locului.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite