Mortul de sub gheață a fost identificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul persoanei decedate găsite marți în canalul de la Mărtinești a fost indentificat de polițiștii sătmăreni. Este vorba despre Viorel Săvianu, bărbatul de 43 de ani din localitatea Botiz, care amenința în 6 ianuarie, prin intermediul a două bilete lăsate familiei, că se sinucide.

După ce a băiat în sperieți toată familia cu dispariția sa, Viorel Săvianu și-a dus la bun sfârșit intențiile de sinucidere. Acesta a fost găsit marți de polițiștii sătmăreni, decedat într-un canal cu apă de pe raza localității Mărtinești. Organele de cercetare au reușit să-l identifiee într-un final pe bărbat. Este vorba despre aceași persoană care în data de 6 ianuarie a plecat de acasă fără să spună un cuvânt familie. A lăsat două bilete de adio prin care își lua rămas bun de la copil și fosta soție.

Predat odată familiei

La două zile după dispariție, familia bărbatului a anunțat poliția. Acesta a fost identificat în data de 13 ianuarie, în Piața de Vechituri din Satu Mare. Conform polițiștilor, se plimba liniștit în timp ce familia lui trăia clipe de coșmar. După ce a fost predat rudelor, bărbatul și-a pierdut din nou mințiile. Corpul acestuia a fost descoperit decedat într-un canal cu apă din Mărtinești.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite