Moarte suspectă la Drăguşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moarte suspectă la Drăguşeni
Moarte suspectă la Drăguşeni

Un bărbat de 78 de ani din satul Drăguşeni este audiat la această oră de poliţiştii sătmăreni fiind principalul suspect în cazul morţii unui consătean care a decedat azi dimineaţă la scurt timp după ce a fost lovit în cap, în repetate rânduri, cu un topor.

Petru Onişa, de 78 de ani, este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra lui Vasile Bereczi, de 58 de ani. „Suspectul este cercetat în acest caz de moarte violentă. Bărbatul decedat a fost lovit în cap, în repetate rânduri, cu un topor. Din primele cercetări se pare că cei doi au consumat, împreună, băuturi alcoolice. Mai multe detalii cu privire la acest caz nu vă pot oferi“, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Gabriela Pop. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Poliţia a refuzat să comenteze cazul
Poliţia sătmăreană nu a dorit să comenteze cazul de la Drăguşeni. „Nu ştim cum s-au petrecut lucrurile la Drăguşeni. Am primit dispoziţie de la inspectorul şef, Liviu Tăut, să nu furnizăm nici o informaţie legată de acest caz“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ana Lăpuşte Mălăescu.   


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite