Miting al sărăciei la Satu Mare în 20 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartel Alfa Satu Mare organizează luni, 20 septembrie, un  miting de protest în faţa prefecturii din Piaţa 25 Octombrie. Mitingul se va desfăşura între orele 15.30-17.30 sub sloganul „mitingul sărăciei“.

„Am ales acest interval de timp pentru că sunt mulţi oameni care muncesc în fabrici în mai multe schimburi şi vor să vină la protest fără a lipsi de la locul de muncă. Fiecare filială din ţară şi-a ales intervalul orar de protest“, a declarat Vasile Dârle, secretarul Confederaţiei Sindicale Cartel Alfa Satu Mare.

Revendicări
Principalele revendicări ale sindicaliştilor sunt diminuarea salariului cu 25%, creşterea TVA-ului, creşterea preţurilor, eliminarea subvenţiilor la utilităţi dar şi zvonul privind impozitarea pensiilor. Organizatorii aşteaptă să participle la protest cel puţin 1.500 de persoane. „Am invitat la protest toţi sătmărenii care nu sunt mulţumiţi de aceste măsuri dar şi reprezentanţi ai celorlalte confederaţii sindicale din Satu Mare. Vom citi revendicările în faţa tuturor şi îl invităm pe prefectul Radu Giurcă să stea de vorbă cu noi“, a mai spus Vasuile Dârle. Decizia organizării acestui miting a fost luată marţi în cadrul şedinţei liderilor de sindicat.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite