Mită cu lire sterline şi pălincă la Negreşti Oaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a oferit mită poliţistului de frontieră, 200 de lire sterline
Bărbatul a oferit mită poliţistului de frontieră, 200 de lire sterline

Un bărbat din localitatea Cămârzana a încercat să mituiască un poliţist de frontieră cu 400 de lire sterline şi 10 litri de pălincă. Poliţistul de frontieră a refuzat anunţând superiorii. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru dare de mită.

Un bărbat din localitatea Cămârzana a oferit mită unui poliţist de frontieră de la Negreşti Oaş, 400 de lire sterline şi 10 litri de pălincă pentru ca agentul să treacă cu vederea neregulile depistate la permisul său de conducere. P.N., a fost oprit în trafic la volanul maşinii sale înmatriculate în Anglia. Agentul de frontieră care l-a oprit în trafic a observat nereguli la permisul său de conducere, motiv pentru care a cerut colegilor săi să facă cercetări. În acel moment şoferul i-a promis poliţistului de frontieră 400 de lire sterline şi 10 litri de pălincă.

S-a organizat un flagrant

Agentul şi-a anunţat superiorii care la rândul lor au pus la cale un flagrant. Bărbatul din Cămârzana a fost surprins în timp ce oferea poliţistului de frontieră 200 lire sterline. În timpul discuţiilor bărbatul i-a promis agentului de frontieră că restul de bani din suma promisă iniţial, respectiv 200 de lire sterline, îi va înmâna a doua zi, când îi va mai da 10 litri de palincă. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal de dare de mită.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite