Miss “Le chat noir”, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurentele pentru titlul de Miss/foto:misslcn.com
Concurentele pentru titlul de Miss/foto:misslcn.com

Începe distracţia la liceele din Satu Mare. După ce au susţinut testele iniţiale, elevii sătmăreni se pregătesc intens pentru cel mai aşteptat eveniment de la începutul fiecărui an şcolar - balul bobocilor. Primii care deschid seria balurilor sunt bobocii Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” şi ai Liceului Teoretic German “Johann Ettinger”.

Pentru prima dată la un spectacol de acest gen, frumoasele boboace care concurează pentru titlul de Miss sunt eleve la două şcoli diferite. Pentru ediţia din acest an, boboacele şi-au ales ca temă a concursului de frumuseţe “le chat noir”, “pisica neagră”, şi promit un spectacol de zile mari. Gazda balului va fi Casa de Cultura a Sindicatelor, unde pe 22 octombrie, de la ora 20.00, 13 boboace frumoase de la cele două licee sătmărene se vor întrece atât în frumuseţe cât şi în inteligenţă. Stefanie Kaiser, Patricia Man, Hannelore Cadar, Ligia Văsuţ, Oana Variu, Anca Ungureanu, Cerasela Sas, Ioana Santai, Helga Păducanu, Diana Moldoveanu, Alexandra Megyes, Evelyn Lochli şi Camelia Stan se vor întrece în probele cunoscute, de prezentare, de talent dar vor susţine şi o probă surpriză, despre care, însă, pentru a afla mai multe, sătmărenii trebuie să se prezinte la eveniment. Costul unui bilet de intare la balul bobocilor celor două licee din Satu Mare este de 15 lei. Pentru secţiunea VIP, tariful perceput este de 25 de lei. În ziua spectacolului, biletele se vor putea cumpăra de la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor.
Invitaţi speciali Geo da Silva, Grasu XXL şi Nick Kamarera
În ce priveşte atmosfera, aceasta va fi întreţinută de invitaţii speciali Geo da Silva, MC-ul care va prezenta şi concursul de Miss, precum şi Grasu XXL şi Nick Kamarera, care , susţin organizatorii, vor ridica sala în picioare.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite