Miri de Anul Nou - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai importante titluri din ziarele locale de astăzi
Cele mai importante titluri din ziarele locale de astăzi

Cinci cupluri de sătmăreni au programate căsătoria şi nuntă la cumpăna dintre ani, titrează Gazeta de Nord-Vest, iar Informaţia Zilei scrie despre mai mare cozonac din Satu Mare, în formă de brad, de 2,5 m lungime, 1 m lăţime şi o greutate de 70 kg.



             Cinci cupluri de tineri sătmăreni îşi vor petrece Revelionul dansând la propriile nunţi. În ultimii trei ani, în municipiul Satu Mare, numărul căsătoriilor oficiate de ofiţerul stării civile în data de 31 decembrie este oarecum constant. Astfel, dacă în anul 2007 au fost oficiate şapte căsătorii, anul trecut au fost oficiate doar două, iar anul acesta cinci cupluri au ales să combine nunta cu Revelionul, scrie Gazeta de Nord-Vest.

Zeci de persoane au gustat din cel mai mare cozonac din Satu Mare, titrează Informaţia Zilei,

În perioada 5-20 decembrie, la fiecare sfârşit de săptămână, în decorul de poveste din Grădina Poesis, mii de copii din întreg judeţul au venit să îl întâlnească pe Moş Crăciun.După programul copiilor din grupurile “Azur” şi “Simbol” de la Clubul Elevilor Tăşnad, de la ora 17 s-a  inaugurat cozonacul Crăciunului. Forma cozonacului: brad de 2,5 m lungime, 1 m lăţime şi o greutate de 70 kg

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite