Satu Mare: Minoră dispărută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Minoră dispărută
Satu Mare: Minoră dispărută

O minoră de 14 ani este dată dispărută.  Dacă aveţi informaţii care pot duce la găsirea acesteia nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

Poliţiştii sătmăreni sunt în căutarea unei fetiţe de 14 ani, Roxana Elenua Ursu, din Bixad, care a dispărut de la domiciliu. Mama fetei a sesizat Poliţia. Potrivit afirmaţiilor femeii, fiica sa a părăsit locuinţa în urmă cu 4 zile, în 11 iulie dimineaţa, spunând că merge la stomatolog şi nu s-a mai întors.

Tânăra are 1,5m, constituţie atletică, păr lung, şaten, drept, purtat mai mult în coadă, ochi albaştri, ten alb, faţa ovală, bărbia rotundă, gura mare, buze groase. Ca semn particular, pe antebraţul stâng prezintă două operaţii mai vechi, în lungime de circa 5 cm. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o jachetă de blue-jeans albastru închis, tricou cu mânecă scurtă şi pantaloni alb cu negru, şi în picioare prta sandale albastre cu alb.

Ieri, o altă minoră dată dispărută a fost găsită de un echipaj format din agenţi de siguranţă publică. Fetiţa avea 17 ani şi a fost găsită şi redată familiei în doar cîteva ore de la reclamarea dispariţiei.

Poliţiştii de investigaţii criminale, ordine publică şi de transporturi, cu sprijinul jandarmilor, a poliţiştilor de frontieră şi comunitari, efectuează investigaţii pentru depistarea minorei declarate dispărute şi dată în urmărire. Persoanele care pot furniza date cu privire la fetiţa dispărută sunt rugate să apeleze de îndată numărul de urgenţă 112 sau să anunţe  cea mai apropiată unitate de poliţie !

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite