Mii de firme executate de Fisc - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei sătmărene
Revista presei sătmărene

În acest an, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare a executat silit peste 4.000 de societăţi comerciale sătmărene, a căror datorie la bugetul de stat se cifrează la 43,08 milioane de lei, scrie Gazeta de Nord-Vest, iar patronatele cer transformarea Aeroportului în societate comercială, scrie Informaţia Zilei.

             Datoriile pe care agenţii economici sătmăreni le au la bugetul de stat sunt în continuă creştere, depăşind 176 de milioane de lei. Unii dintre aceşti agenţi economici au datorii neplătite de mai mult timp, astfel ca Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare a declanşat operaţiunile de executare silită pentru peste 4.000 de firme în vederea recuperării sumei de 43,08 milioane de lei.

Altfel, instituția sătmăreană nu poate accesa fonduri europene

Marți, 8 decembrie, de la ora 18, în noul sediu din strada Fragilor nr. 1 (la Camera Meșteșugarilor), Asociația Oamenilor de Afaceri Româno-Germană (AOAR-G – Deutsch-Rumänische Wirtschaftsverein – DRW) Satu Mare s-a întrunit ultima dată în acest an în ședință ordinară. Directorul Aeroportului internațional Satu Mare, Nicolae Fechete, a spus că specialiștii Consiliului Județean (CJ) în fonduri structurale, în frunte cu Pataki Csaba, au căutat oportunități de accesare a unor astfel de fonduri de către aeroportul care este, ca formă de organizare, Regie Autonomă, dar n-au găsit, scrie Informatia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite