Micuţii karateka ai Zanshin sunt „iniţiaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au demonstrat că sunt „iniţiaţi“ . 12 cursanţi ai clubului de karate C. S. Zanshin, au demonstrat în cadrul examenului de centură susţinut ieri, în sala de sport a Şcolii „Grigore Moisil“, că sunt pregătiţi să treacă la următorul nivel de pregătire.

Cei 12 sportivi din echipa de tineret a clubului au susţinut examenul de centură în faţa unei audienţe numeroase, comisia de examinare fiind formată din doi antrenori a C. S. Zanshin, şi anume sensei Florin Mihali şi sensei Codruţ Rebic.

Toţi sportivii, respectiv, Mihai Băbuţ, Kovacs Attila, Titus Pârcălab, Tudor Coste, Radu Marco, Szabo Szabolcs, Sergiu Girati, Marc Laszlo, Casian Galiş, Giulia Balayi, Dayan Ungureanu şi Gabriel Maier, au reuşit testul, primind diplome dar şi felicitări din partea audienţei numeroase.

Clubul sătmarean de karate C.S. Zanshin organizează cursuri atât pentru începatorii în artele marţiale, cât şi pentru cei care au experienţă. Cei care doresc să practice acest sport sunt informaţi că pe parcursul activităţii beneficiază de condiţii excelente de pregătire. Lotul de performanţă beneficiază de echipament sportiv gratuit oferit de club, iar deplasările la competiţii, stagii interne şi internaţionale sunt suportate în totalitate de Club „Zanshin“. Costul cursurilor, respectiv două antrenamente pe săptămână, marţi şi joi, este de 50 de lei pe lună.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite