Meniul zilei, de la 10 la 13 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele se întrec în oferte de mâncare la domiciliul sau la locul de muncă al sătmărenilor. Meniurile cuprind ciorbe şi felul principal, iar transportul este gratuit. Restaurantele care au astfel de oferte au deja câte 60-80 de clienţi pe zi.

„Preţurile sunt accesibile, iar clienţilor le convine pentru că primesc mâncare de restaurant la preţ de meniul zilei, la 12,5 lei. Zilnic avem aproximativ 60 de clienţi la meniul zilei, iar 25-30 vin şi mânâncă în restaurant“, a declarat Aurel Răcăuţan, managerul restaurantului „Moara cu Noroc“. Promoţiile şi timpul de livrare sunt ofertele în care se abt restaurantelor pentru atragerea clienţilor. „80% dintre clienţii noştri sunt fideli, fapt pentru care am introdus cafeaua gratuit pe lista de meniuri“, a mai spus Aurel Răcăuţan. „Venim des la restaurant. Ne place faptul că nu se ţine cont de porţii. Aici bolurile cu mâncare sunt lăsate pe mese, iar clienţii se pot servi cât vor la acelaşi preţ“, a declarat Adrian, un client fidel al localului.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, managerul a lansat un nou meniu, destinat femeilor. „A fost creat exclusiv pentru femei. Meniul costă 8,5 lei, iar gramajul este mai mic faţă de cel original, astfel încât doamnele să nu se îngraşe“, a declarat sătmăreanul. 

Supe de fructe şi ciuperci umplute la „No Pardon“


Un alt restaurant care s-a făcut cunoscut prin meniurile variate este „No Pardon“, de pe strada Corvinilor, numărul 11. „Avem câteva preparate de post cum sunt ciorbele, supele de fructe, de broccoli, de conopidă, ciupercile la grătar sau umplute cu zarzavaturi, însă nu facem meniu de post. Singura zi în care gătim de post este „Vinerea Mare“. Un meniu costă 12,9 lei, iar transport gratuit la domiciliu oferim numai la comenzi mai mari de 30 de lei“, a declarat administratorul, Zoltan Pasztor.


Transportul şi ambalajul sunt gratuite la restaurantul „Gastroyal“ de pe strada Cloşca, iar meniul zilei costă 9,99 lei. „Clienţii au două variante de ciorbe şi supe şi patru variante de felul II, plus salată de sezon sau acritură. Avem zilnic aproximativ 80 de comenzi la meniul zilei în restaurant sau la domicilii“, a declarat Norbert Nagy, administratorul restaurantului.

Cifre
9,99 lei este cel mai ieftin meniu, la restaurantul „Gastroyal“


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite