Mega Dance 2 are 6 câştigători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a încheiat cea mai mare competiţie de dans organizată în acest an la Satu Mare. Mega Dance 2, cu participarea activă a zeci de tineri sătmăreni şi nu numai, a adunat în finală 21 de dansatori amatori care au prezentat spectacole excepţionale cu coregrafii unice.

Mega Dance a ajuns la cea de-a doua ediţie, prima fiind organizată încă la sfârşitul anului trecut. Majoritatea concurenţilor fiind elevi de liceu, şi în rândul spectatorilor s-au aflat mai mult tineri. Din cei 21 de concurenţi doi au venit din Cluj Napoca, 2 din Carei, ceilalţi fiind cu toţii localnici.

image

    Tinerii au încins atmosfera cu dansurile orientale, break, techno şi mix-urile anilor 70-80, astfel încât publicul a avut parte de toate câte puţin. Ceea ce a fost diferit faţă de ediţia trecută a fost faptul că tinerii şi-au ales numerele de concurs astfel încât să combine excelent dansul cu teatru, spre mulţumriea unuia dintre membrii juriului, actorul Sorin Oros. Tot din juriu au mai făcut parte şi Silvia Ceh, prezentatoare la un post de televiziune locală, dar şi coregrafa Backstage School şi totodată organizatoarea concursului, Erika Lucaci.

image

    Erika spune că eforturile de a pune pe picioare un astfel de concurs au meritat din plin, marea satisfacţie a ei fiind bucuria copiiilor care au participat. „Mulţi mă întreabă de ce m-am apucat de una singură de un astfel de concurs. E simplu. Sunt atâtea talente ascunse în rândul tinerilor sătmăreni, ar fi păcat să nu iasă şi ei la suprafaţă şi să nu-i împingă cineva de la spate”, spune organizatoarea.

Invitaţi speciali şi concurenţi din Cluj


    Cum nu există concurs fără premii, aşa nu există nici show fără surprize şi invitaţi speciali. Aseară, pe lângă concurenţi şi susţinătorii acestora, la Club Insomnia au fost invitaţi şi alţi artişti sătmăreni care au distins atmosfera între pauze. Pe plan muzical a fost invitat tânărul solist Marius Goie şi Carla Mureşan, respectiv beatboxerii Damian şi 2Shae, iar pe parte de dans a fost şi Ionuţ Man, campionul european la fitness.

image


Pinky (Reka Lazin) şi Tzoompy (Ştefan Monduc) sunt studenţi la Facutatea de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj Napoca în anul I şi au venit la Satu Mare special pentru acest concurs. „Am venit să ne simţim bine, nu neapărat să câştigăm”, spune Tzoompy.
Cei doi dansează împreună în propria lor trupă de break din Cluj Napoca şi spun că nu e primul concurs de dans la care participă. „Suntem cei mai buni prieteni, dar şi colegi de trupă. Ne place să participăm la astfel de evenimente şi o facem mai mult pentru distracţie”, adaugă Pinky.

image


Câştigătorii concursul au fost desemnaţi în 6 categorii de dans, după cum urmează: Carla Mureşan-retro showdance, Marius Marincaş-street dance, Lorant Lantoş şi Harald Ritli din Carei-dance mix, Cristian Ardelean-breakdance, Roxana Iancu-dans oriental şi Şerban Sebişan-tectonic.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite