Medicii îşi vor putea cumpăra cabinetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin licitaţie publică cu strigare, aşa au hotărât ieri consilierii judeţeni sătmăreni că îşi vor putea cumpăra medicii cabinetele. Este vorba despre două centre stomatologice ale Spitalului Judeţean, de pe Ravensburg şi Cuza Vodă, dispensarul de pe strada Zenit,  dispensarul de pe Trotuşului, dar şi cabinetele Policlinicii Hypocrat.

Consilierii Judeţeni au decis în şedinţa de ieri, iniţierea procedurilor de vânzare prin licitaţie cu strigare a cabinetelor medicale, spaţii aflate în proprietatea Consiliului Judeţean. Sunt vizate în această etapă două centre stomatologice ale Spitalului Judeţean, de pe Ravensburg şi Cuza Vodă, dispensarul de pe strada Zenit,  dispensarul de pe Trotuşului, dar şi cabinetele Policlinicii Hypocrat. 

Consiliul Judeţean a investit şi în spaţiile cu destinaţe medicală pe care le deţine

Cele 12 cabinete ale medicilor de familie şi de specialitate din cadrul Policlinicii Hypocrat  vor avea căldură până cel târziu pe data de 1 decembrie. În urma mai multor întâlniri ce au avut loc în ultimele săptămâni între conducerea Consiliului Judeţean şi medicii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul policlinicii de pe strada Ady Endre, s-a decis alocarea unei sume de de circa 77.000 de lei pentru proiectarea şi achiziţia unei centrale termice. „

În următoarea perioadă, Consiliul Judeţean în calitate de proprietar al imobilului Policlinicii Hypocrat va demara şi procedurile de evaluare şi licitare către medici a cabinetelor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite