Maşinile de epocă defilează la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oldtimer Club Satu Mare organizează în acest weekend cea mai mare întâlnire a deţinătorilor de maşini de epocă. Vor participa 40 de automobile vechi, dar şi maşini mai tinere, cu vârste de aproximativ 25 de ani.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă şi duminică la conacul din comuna Dorolţ. Cu această ocazie, organizatorii au pregătit o serie de evenimente destinate atât deţinătorilor de maşini, cât şi celor care vizitează expoziţia.
Sâmbătă dimineaţă are loc primirea invitaţilor din alte judeţe şi din Ungaria, iar în intervalul orar 14.00 – 15.00 vor defila oldtimerele pe ruta Dorolţ – Satu Mare. În centrul oraşului, în faţa Catedralei, va avea loc expoziţia participanţilor, după care se va porni înapoi spre Dorolţ.

Spectacol de modă şi dans

În apropierea conacului, spectatorii sunt aşteptaţi cu un program de divertisment susţinut de coorganizatorii Casa de modă Inedit şi Loga Dance School.
Cei de la Inedit îşi vor lansa colecţia retro, alcătuită din ţinute pentru femei şi bărbaţi. „Colecţia este inspirată din anii de aur ai Hollywoodului”, spune Cosmin Mureşan, designer vestimentar şi director de imagine al Inedit.
Un alt element important din program este prezentarea susţinută de patru perechi de dansatori profesionişti de la Loga Dance School. Ei vor dansa tango, vals lent şi vals vienez într-o formă cu totul specială. „Am încercat să facem coregrafiile pe măsura evenimentului şi sperăm să surprindem plăcut publicul”, spune Loga Lorant, admnistratorul şcolii.
Întâlnirea deţinătorilor de maşini de epocă se va încheia cu o petrecere retro în aer liber, invitatul fiind cântăreţul Janosi Csaba.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite