Maşini tunate şi hot rod-uri ca în filmele americane, în acest weekend la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul automobilistic Opel DragRacing aduce în acest weekend cele mai interesante maşini construite pe pista aeroportului sătmărean. Sătmărenii prezenţi vor avea parte de o prezentare excepţională a celor mai speciale maşini din întreaga Europa.

Cu participarea mai multor cluburi de hot rod din ţară, dar şi din străinătate, în 3 şi 4 iulie, la Satu Mare se va organzia prima expoziţie hot rod.
Printre cluburile invitate din Europa se numără şi Rusty Rodders Car Club hot rod, un club din Ungaria, fiind printre primele de acest gen.

image

Pentru necunoscători, hot rod înseamnă maşini ciudate, interesante, special construite şi modificate din rable. De obicei, hot rod numim maşinile de câţiva zeci de ani din garajele bunicilor sau parcurile de rable, care prin investiţii însemnate sunt transformate în autoturisme ca-n filmele americane. Dacă unii se mândresc cu oldtimere restaurate, alţii se bucură de succes în rândul spectatorilor cu maşini care mai de care mai ciudate şi atractive, precum maşina păpuşii Barbie.
Pe lângă Rusty Rodders Car Club, vor fi prezenţi din România şi Ungaria şi cele mai mari echipe de tuning. Şi-au confirmat prezenţa printre altele şi Galffy Tuning, Füzestuning, orădenii de la Crazy Tuning respectiv studio KTB. Desigur vor veni şi multe alte cluburi, de nelipsiţi fiind „tunerii” localnici.
În cadrul aceluiaşi eveniment se va organiza şi primul concurs pentru această categorie de maşini, intitulat „Best car of my city”. Concursul va fi destinat exclusiv sătmărenilor şi ţinteşte cele mai frumoase şi interesante maşini din oraş.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite