Satu Mare: Martina Sandra Moiş prezintă „astrele în destinul sătmărenilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Martina Sandra Moiş prezintă „astrele în destinul sătmărenilor“
Satu Mare: Martina Sandra Moiş prezintă „astrele în destinul sătmărenilor“

Prezentatoarea emisiunii „Astrele în destinul sătmărenilor“ de la Nord-Vest TV, visa de mic copil să devină un medic veterinar celebru.

Putem spune că astrele i-au cam jucat farse frumoasei sătmărence care visa, de mic copil, să ajungă un medic veterinar de succes. Deşi previziunile astrale cu medicina veterinară şi decoratul sălilor festive nu au nimic în comun, Martina Sandra Moiş, îşi găseşte timp pentru toate. La cei 24 de ani, bruneta cu ochi albaştri, reuşeşte, prin devotament, pasiune şi disciplină să îşi ducă la bun sfârşit propunerile pentru o zi întreagă. Prezintă emisiunea „Astrele în destinul sătmărenilor“, emisiune la care nu demult, era doar co-prezentator alături de scriitorul Ion Vădan. Îşi face timp pentru căţelul de la Ardud pe care îl adoră şi munceşte pe rupte la firma pe care a înfiinţat-o în urmă cu doi ani şi de care este foarte mândră. În privinţa câinilor se rezumă, deocamdată, să le arate afecţiune şi să le dea de mâncare. „Am un câine la ţară, la Ardud. Merg să-l vizitez ori de câte ori am ocazia. Nu mi-am cumpărat unul, deocamdată, deoarece consider că închis într-un apartament nu ar duce o viaţă tocmai fericită. Locul câinilor este la curţi unde se pot manifesta în voie“, este de părere Martina.

Întâlnire cu sătmărenii în fiecare joi seara

De mai bine de un an, sătmărenii apelează, telefonic, la serviciile prezentatoarei pentru a afla ce le spun astrele. „Îmi place ceea ce fac. În privinţa previziunilor astrale citesc din cărţi şi am eu şi nişte calcule secrete pe care le execut în timpul emisiunilor. Am telespectatori fideli care sună în fiecare emisiune să le citesc horoscopul, pe zile, săptămâni sau chiar pe întregul an“, susţine Martina.

Vrea să se specializeze în decoraţiuni 

În urmă cu aproximativ doi ani şi-a descoperit alte două pasiuni: organizarea de evenimente speciale şi decoratul sălilor festive. „Îmi place să combin culori. În prezent am şapte culori de eşarfe şi huse la o sală cu o capacitate de 250 de persoane. Decoratul unei săli durează până la şase ore“, spune sătmăreanca.  Pe lângă toate acestea Martina mai organizează şi nunţi în cele mai mici detalii: de la costume, invitaţii, rochii de mirese, muzică, tradiţii legate de diferitele evenimente, până la luna de miere.
Locul II la Miss Satu Mare 2005
Frumuseţea cu care a înzestrat-o mama natură nu a ţinut-o pe Martina departe de concursurile de frumuseţe. În anul 2005 a participat Miss Ziua Oraşului unde s-a clasat pe locul II. „ Deşi am luat locul II m-am simţit extraordinar. A fost o experienţă frumoasă care mi-a dat încredere în forţele proprii“, susţine Martina. Pentru ea orice întâmplare, bună sau mai puţin bună, are un scop. Din fiecare experienţă trăită încearcă să înveţe ceva. Are foarte mulţi prieteni la care le este devotată.
Întrebări şi răspunsuri

Ce culori mai ciudate ai combinat?
M.S.M: Roz cu violet la o nuntă la restaurantul Romantic. Cred că a fost cea mai frumoasă sală împodobită de mine până acum. Am primit numeroase aprecieri. Sala era împodobită ca într-un basm iar mirii au fost încântaţi.
La ce visezi în viitor?
M.S.M: Să am o casă cu şemineu, curte şi căţei şi să mă ocup în continuare de decoraţiuni. Aş mai vrea un Ferrari (râde). Şi bineînţeles să fiu sănătoasă şi fericită. Pe plan profesional sper să îmi extind afacerea şi în alte oraşe din ţară şi chiar în străinătate.

Ce-i place
Îi plac muzica house, chill out, filmele de groază, comediile, şofatul, înotul, călătoriile, vara la mare. Să se distreze, să facă curăţenie, să aibă grijă de câini. Trăieşte clipele la maxim. 
Ce nu-i place
Să judece lucrurile la prima vedere. Minciuna. Nu-i place dezordinea din oraş, străzile pline de mizerie,  şi iarna când plouă.


Profil
Născută
: Satu Mare, 30 decembrie, 1984
Studii: Colegiul Doamna Stanca, Universitatea de Vest Vasile Goldiş, Fcultatea de Drept şi Administraţie Publică Spiru Haret.
Familie: Necăsătorită

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite